En tuff träningsmiljö för Armando Broja

Under Graham Potter försöker Armando Broya få mer tid på planen. Broa har spelat 14 matcher den här säsongen.

21-åringen gjorde sitt första mål i Chelsea tröjan mot Wolves förra månaden. Han har också spelat i alla lagets Champions League-matcher, med ett undantag. Bourja hoppas få mer speltid i Chelsea när de avslutar sitt gruppspel inför matchen på Stamford Bridge. Han sade att den största ansträngningen var onsdagskvällens order.

Bulaja deltog i presskonferensen före matchen för att avsluta gruppspelet i Champions League. Han måste uppleva något under de senaste fyra månaderna.

Jag är en sådan fri spelare. Jag älskar att spela fotboll, så när tränaren ger mig förtroendet att besöka och påverka försöker jag hjälpa mitt lag med mål, assist eller helt enkelt bra fotboll. Skapa fler målchanser för laget. Allt handlar om chanser. Jag försöker hitta det positiva och utveckla mig själv.” Dels som spelare, men också som person.”

I sin träningsmiljö fortsatte Broya samtalet.

”Jag har så många bra spelare omkring mig och det är faktiskt positivt för mig själv, så jag försöker träna bra, se framåt och ta de möjligheter som tränarna ger mig. Jag försöker att komma ut ur dem.” Han sa: ”Han gav mig möjligheten att komma in och påverka vårt spel och förändra spelet.

Bronya ville inte svara på frågor om han skulle starta i kampen mot de kroatiska mästarna. Chelsea har betydligt fler spelare på skadelistan efter skadorna på Kovacic och Kepa. Om situationen.

Det beror på tränaren. Jag kommer alltid att göra allt jag kan för klubben, oavsett om jag startar eller inte. Chelsea är ett av de bästa lagen i världen. Jag gjorde min debut i Premier League. Under de närmaste åren är det istället en riktig höst och jag får alla möjligheter att spela som jag tar. Låt mig se vad jag kan göra. Konkurrensen i Chelsea kommer förmodligen alltid att vara hård, det kommer inte att bli lätt för mig och jag vill träna hårt för att få en accepterad plats.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *